Koteletter med gulerodspuré med rosmarin
Gulerodspuré smager også godt til stegt kylling, stegt hvid fisk og oksesteg.
4 personer
Ingredienser
- Koteletter med gulerodspuré med rosmarin
- 4 koteletter
- salt, peber
- olivenolie til stegning
- Gulerodspuré med rosmarin:
- 2 løg
- 5 gulerødder
- 1 spsk. finthakket frisk rosmarin
- 3 dl bouillon
- 1 spsk. citronsaft
- Tilbehør:
- brød og grøn salat
- Krydr kødet med salt og peber. Varm olien oppå en pande, og brun koteletterne ca. 1 min. påhver side. Steg dem færdige ved jævn varme 3-4min. på hver side.
- Hak løget. Skræl gulerødderne, og skærdem i skiver. Kog løg, gulerødder og rosmarin ibouillon ca. 30 min. under låg. Blend det jævnt ien foodprocessor eller stavblender. Kog op igenunder omrøring, og smag til med citronsaft, saltog peber. Server puréen til koteletterne.