Krebinetter med spidskålssalat

Krebinetter med spidskålssalat

Krebinetter med spidskålssalat - en dejlig klassiker, som vi elsker!

4 personer

Ingredienser

  • Krebinetter med spidskålssalat
  • 600 g hakket svine- og kalvekød 10 % fedt
  • salt, peber
  • 15 g smør og 1 spsk. olivenolie til stegning
  • Spidskålssalat:
  • 300 g fintsnittet spidskål
  • 2 æbler
  • Dressing:
  • 2 forårsløg
  • 3 spsk. nødde- eller olivenolie
  • 2 spsk. citronsaft
  • 1 tsk. dijonsennep
  • salt, peber
  • 30 g hasselnøddeflager
  • Pynt:
  • persille
  • Tilbehør:
  • godt brød

  1. Form farsen til 8 små krebinetter.Krydr dem med salt og peber. Stegkrebinetterne i en blanding af olie ogsmør på en pande. De skal stege ca.15 min. og være gennemstegte.
  2. Skær æblerne i både. Snit forårsløgene.Vend æbler og forårsløgi spidskålen. Pisk ingredienserne tildressingen sammen, og vend den ispidskålsblandingen. Rist hasselnøddernepå en tør pande, og drys demover. Pynt med persille.