Krydret æble/pærekompot

Krydret æble/pærekompot

(1 person)

Ingredienser

  • 1 æble
  • 1 pære
  • 1 lille stang kanel
  • 2 stjerneanis
  • 2 kardemommekapsler
  • 50 g Åblomst Multisød
  • lidt citronsaft og revet citronskal (usprøjtet)
  • evt. Åblomst Multisød
  • 50 g DDV yoghurt 7%

Sådan gør du:

  1. Skræl og udkern æblet og pæren og skær dem i mindre stykker. Kom dem i en gryde med krydderier og Multisød.
  2. Kom vand på, så det lige knapt dækker og kog i ca. 15 min., til frugten er mør, men ikke helt udkogt.
  3. Smag til med citronskal, citronsaft og evt. lidt mere Multisød.
  4. Servér kompotten lun eller afkølet med lidt yoghurt.
  5. Find flere kalorielette opskrifter i én af
  6. Vægtkonsulenternes mange opskriftsbøger »