Krydret gulerodssuppe med kokosmælk
Arbejdstid: 20 min.Stege/kogetid: 15-20 min.Fryse-egnet
4 personer
Ingredienser
- 300 g gulerod (skiver)
- 1 løg (hakket)
- 2 tsk olie
- 200 g persillerod (skiver)
- et lille stykke chili (finthakket)
- 1 tsk frisk ingefær (fintrevet)
- 1 dåse kokosmælk
- 4 dl grønsagsbouillon (eller vand)
- 1 citron (saft)
- lidt salt (afhængigt af hvor salt bouillonen er)
- Drys: friske koriander eller dild
- Tilbehør: groft hvedebrød
- Steg løgene klare i olie og tilsæt gulerod, persillerod, chili og ingefær.
- Steg et par min. og tilsæt kokosmælk og bouillon eller vand.
- Kog grønsagerne møre (ca. 10 min.).
- Blend suppen til cremet konsistens og smag til med citronsaft og salt.
- Nyd suppen rygende varm. Drys med friske koriander eller dild lige før servering.
- Servér med brød.