Krydret suppe med hakket kød
Suppe er herlig vintermad, så her får du en nem og billig opskrift med hakket kød, der samtidig er sund, da den indeholder mange grønsager af den grove slags.
Suppe til 4 personer i 2 dage
Total:40 minutter
Krydret suppe med hakket kød
- 2 løg
- 1 spsk. olie
- 4 revne gulerødder
- 4 revne persillerødder
- 750 g hakket okse- eller svinekød maks. 10 % fedt
- 5 dl tomatpuré
- 1 ½ liter hønsebouillon
- 2 fed presset hvidløg
- salt, peber
- 250 g små pasta f.eks. suppehorn
- 1 lille gul peber
- 1 lille rød peber
- Tilbehør:
- hakket basilikum eller persille samt friskrevet parmesan og italiensk brød.
Sådan laver du krydret suppe med hakket kød
- 1. Hak løget, og svits det i olie sammen med gulerødder og persillerødder et par min.
- 2. Kom kødet ved, og svits det med, til det har skiftet farve.
- 3. Tilsæt tomatpuré, bouillon og hvidløg. Lad suppen simre ca. 20 min.
- 4. Smag til med salt og peber. Tilsæt peberfrugt i små tern, og giv suppen et par min. mere. Kog pastaen efter anvisning på emballagen. Afdryp den, og kom den i suppen.
- 5. Server med et en skål hakket basilikum, parmesan og brød.