Kylling i karry - thai style

Kylling i karry - thai style

4 personer

Ingredienser

  • 500 g kyllingebryst
  • 2 spsk. olie
  • 2 tsk. karry
  • 4 forårsløg
  • saften af 1 limefrugt eller 2 spsk. citronsaft
  • 2 spsk. vand
  • 1 spsk. sukker
  • 2 spsk. fishsauce eller sojasauce
  • evt. 1-2 tsk. hakket rød chili.
  • Pynt:
  • persille
  • Tilbehør:
  • ægnudler og dampede sukkerærter.

  1. Skær kyllingekødet i strimler. Snit forårsløgene i skrå stykker.
  2. Steg kødet i olie sammen med karry, til det er gyldent.
  3. Tilsæt forårsløg, limesaft, vand, sukker, fishsauce og evt.chili. Steg, til kødet er gennemstegt.
  4. Pynt med persille. Server med ægnudler og sukkerærter.