Kylling i karry med sorte ris
Nem opskrift på kylling i karry - her i en sund version serveret med sorte ris.
Næringsindhold
- Energi pr. person:570 Kcal
- Fedt:22 %
- Protein:25 %
- Kulhydrat:53 %
Kylling i karry til 4 personer
Total:25 minutter
Ingredienser
- 500 g kyllingebrystfilet
- salt, peber
- 1 spsk rapsolie
- 1-2 tsk karry, evt. karrypasta efter ønsket styrke
- 2-3 groftskårne løg
- 1-2 udkernede belle de boskoop-æbler i store tern
- 1-2 dl kyllingebouillon
- 2-3 fintsnittede forårsløg
- frisk kørvel eller hakket persille
- Tilbehør:
- 300 g sorte eller røde ris, evt. fuldkornsris
Sådan laver du kylling i karry
- 1. Dup kyllingekødet tørt, skær det i tern på 2-3 cm og drys salt og peber på. Varm olien og svits karryen heri i et par minutter.
- 2. Steg kyllingekødet 3-4 minutter under omrøring. Kom løg og æbler i panden og steg videre i 2-3 minutter. Tilsæt bouillon, lad det hele snurre i 5-6 minutter og smag til med salt og peber.
- 3. Drys retten med forårsløg samt frisk kørvel og server med sorte ris.
- Tips: Du kan købe sorte og røde ris i de fleste supermarkeder. De er både sunde og smukke at se på.
- Energi pr. person: 570 kcal, fedt 22%, protein 25%, kulhydrat 53%