Kylling

Kylling i wok

Hurtig og sund wokmad med et orientalsk strejf.

4

Ingredienser

  • 400 g kyllingeinderfilet
  • 2 tsk olie
  • 2 tsk karry
  • 2 fed hvidløg
  • 1-2 courgetter i lidt grove stykker
  • salt, peber
  • 1 bakke sukkerærter
  • evt. lidt bouillon
  • 2 spsk oystersauce
  • koriander
  • lime
  • 400 g fuldkornsnudler

Sådan gør du:

  1. Sæt vand over og kog nudlerne.
  2. Dup kyllingekødet let, del evt. større stykker.
  3. Varm olien i en wok og svits karryen let heri med hvidløgene.
  4. Kom kyllingekød og courgetter i panden og steg det hele under omrøring ca. 6 minutter.
  5. Drys salt og peber på.
  6. Snit evt. sukkerærterne igennem på langs og kom dem i wokken sammen med lidt bouillon og oystersauce.