Kylling i wrap

Kylling i wrap opskrift

Kylling i wrap med en lækker sprød salat på blandt andet spidskål, mynte og koriander. Perfekt til frokost og aftensmad.

4

Ingredienser

  • 250-300 g kyllingeinderfilet
  • salt, peber
  • ½ tsk groft knuste korianderfrø
  • olivenolie til stegning
  • reven skal og saft af 1-2 økologiske lime
  • 4 fuldkornswraps
  • frisk koriander
  • Salat af rød og grøn spidskål:
  • ca. ½ liter fintsnittet rød og grøn spidskål
  • 1 bdt. fintsnittede forårsløg
  • et par kviste frisk mynte
  • 1 spsk olivenolie
  • 1 bæger græsk yoghurt
  • lime

Sådan gør du:

  1. Del og drys kyllingekødet med salt, peber og koriander. Brun det på alle sider.
  2. Tilsæt limeskal og -saft, og steg videre i 4-5 minutter.
  3. Lun de store wraps, fyld dem med kylling samt koriander, og server med salat, græsk yoghurt og lime.
  4. Bland alle ingredienser til salaten, og smag den til med lidt god olivenolie, salt og peber.