Kylling i wrap opskrift
Kylling i wrap med en lækker sprød salat på blandt andet spidskål, mynte og koriander. Perfekt til frokost og aftensmad.
4
Ingredienser
- 250-300 g kyllingeinderfilet
- salt, peber
- ½ tsk groft knuste korianderfrø
- olivenolie til stegning
- reven skal og saft af 1-2 økologiske lime
- 4 fuldkornswraps
- frisk koriander
- Salat af rød og grøn spidskål:
- ca. ½ liter fintsnittet rød og grøn spidskål
- 1 bdt. fintsnittede forårsløg
- et par kviste frisk mynte
- 1 spsk olivenolie
- 1 bæger græsk yoghurt
- lime
Sådan gør du:
- Del og drys kyllingekødet med salt, peber og koriander. Brun det på alle sider.
- Tilsæt limeskal og -saft, og steg videre i 4-5 minutter.
- Lun de store wraps, fyld dem med kylling samt koriander, og server med salat, græsk yoghurt og lime.
- Bland alle ingredienser til salaten, og smag den til med lidt god olivenolie, salt og peber.