Kylling masala

Kylling masala

Denne kylling masala smager skønt og er tilmed nem at lave i en travl hverdag.

Næringsindhold

  • Energi pr. person:
    500 Kcal
  • Fedt:
    46 %
  • Protein:
    33 %
  • Kulhydrat:
    21 %

2 personer

Total:35 minutter

Ingredienser

  • 2 hele kyllingefileter
  • Lidt olivenolie
  • 1 løg
  • 2 tsk. garam masala
  • 2 tsk. spidskommen
  • 3 tomater
  • Lidt vand
  • 35 g mandler
  • Salt
  • 3 spsk. tyk yoghurt
  • 2-3 tsk. chaar masala
  • 1 tsk. stødt gurkemeje
  • Lidt hakket koriander
  • 1 tomat
  • 80 g kogte kikærter
  • Salt

Sådan gør du:

  1. Brun kyllingen i lidt olie på en stor, varm pande.
  2. Skær løg i slanke både, og kom dem med på panden, når kyllingen er flot brunet. Lad dem klare og blive let møre.
  3. Kom krydderier på, og lad dem varme kort i ½-1 minut, til de dufter.
  4. Skær tomaterne i tern, og put dem på panden. Lad retten simre under låg i 15-20 minutter. Spæd op med vand undervejs.
  5. Sæt vand over, og overhæld mandlerne med kogende vand. Lad dem trække i 5 minutter. Dræn vandet fra og gentag. Smut mandlerne.
  6. Smag retten til, vend mandlerne i, og lad dem varme med de sidste par minutter.
  7. Rør yoghurt med masala, gurkemeje, hakket koriander, tomat i tern og kikærter. Smag til med salt.
  8. Servér den varme kyllingeret med kikærteraita, top gerne med frisk koriander.