Kylling med safran og vineddike
(4-5 personer)
Ingredienser
- Arbejdstid: 20 min.
- Stegetid: ca. 45 min.
- Fryse-egnet
- Ingredienser:
- 1 stor kylling (eller hane, parteret i 8 stykker)
- ½ g hel safran (se tips)
- 2 spsk salt
- 1 dl hvidvinseddike
- 2 spsk olivenolie
- ca. 2 dl vand
- Pynt:
- bredbladet persille
- Tilbehør:
- grøn salat
- godt hvedebrød
- Knus safran med salt og lad det trække i eddike ca. 15 min.
- Varm olien i en stegegryde og brun kyllingen heri.
- Tilsæt safran-eddike-blandingen og lidtvand. Damp kyllingen færdig under låg ca. 40 min.
- Vend kødet undervejs og servér med stegesky, bredbladet persille, salat og brød.