Kylling med safran og vineddike

Kylling med safran og vineddike

(4-5 personer)

Ingredienser

  • Arbejdstid: 20 min.
  • Stegetid: ca. 45 min.
  • Fryse-egnet
  • Ingredienser:
  • 1 stor kylling (eller hane, parteret i 8 stykker)
  • ½ g hel safran (se tips)
  • 2 spsk salt
  • 1 dl hvidvinseddike
  • 2 spsk olivenolie
  • ca. 2 dl vand
  • Pynt:
  • bredbladet persille
  • Tilbehør:
  • grøn salat
  • godt hvedebrød

  1. Knus safran med salt og lad det trække i eddike ca. 15 min.
  2. Varm olien i en stegegryde og brun kyllingen heri.
  3. Tilsæt safran-eddike-blandingen og lidtvand. Damp kyllingen færdig under låg ca. 40 min.
  4. Vend kødet undervejs og servér med stegesky, bredbladet persille, salat og brød.