Pastasalat

Kylling-pastasalat

Fyldig og sprød salat.

Næringsindhold

  • Energi pr. person:
    396 Kcal
  • Fedt:
    16 %
  • Protein:
    28 %
  • Kulhydrat:
    56 %

4

Ingredienser

  • 300 g kyllingefilet
  • 200 g fuldkornspenne eller anden pasta
  • 400 g gulerod
  • ½ spidskål
  • 1 bdt. forårsløg.
  • Dressing:
  • 100 g græsk yoghurt
  • 1 dl kærnemælk
  • 2 spsk klippet purløg
  • salt, peber.
  • Drys:
  • Purløg eller kørvel.

Sådan gør du:

  1. Kog kødet 12 minutter i letsaltet vand og læg det til afkøling. Kog pastaen al dente som anvist og skyl godt i koldt vand. Skræl gulerødderne og skær i kvarte på langs. Snit spidskålen og forårsløgene. Bland grøntsagerne med pasta og kylling plukket i mindre stykker. Blend yoghurt, kærnemælk og purløg,, til dressingen er grøn og skummende. Smag til med salt og peber. Drys salaten med krydderurter og servér med dressing.
  2. Energi pr. person: 396 kcal, fedt 16%, protein 28%, kulhydrat 56%.