Kylling som i Normandiet

Kylling som i Normandiet

(2 personer)

Ingredienser

  • Arbejdstid: 20 min.
  • Stege/kogetid: 25 min.
  • Ikke fryse-egnet
  • 2 stk. kyllingebryst
  • 1 spsk olivenolie
  • 2 skalotteløg
  • 2 æbler evt. 3 cl calvados
  • 1 dl æblecider
  • 1⁄2 dl piskefløde
  • evt. 1 tsk majsstivelse
  • persille
  • salt og peber
  • Tilbehør:
  • kartofler eller brød

  1. Krydr kyllingebrysterne med salt og peber og brun dem i en sauterpande med olie. Tag dem op og steg nu fintsnittede skalotteløg og æblebåde ca. 5 min. Flamber evt. med calvados (overhæld med spiritus og antænd). Tilsæt cider og fløde og giv det et opkog. Læg kødet i sovsen og lad retten simre under låg i ca. 15 min. Smag til med salt og peber. Jævn evt. med majsstivelse. Drys med hakket persille og server med kogte eller stegte kartofler eller brød.