Kyllingelever på spid

Kyllingelever på spid

Vikl et stykke skinke omkring hvert stykke lever, og du har en delikat snack. Her er spiddene en del af et helt måltid.

4 personer

Ingredienser

  • Arbejdstid: 25 min.
  • Stege-/kogetid: 20 min.
  • 1 pk. kyllingelever (300 g, fra frost)
  • groftmalet peber
  • 1-2 pk. lufttørret skinke
  • 1 peberfrugt
  • 250 g cherrytomater
  • Tilbehør:
  • 3 dl ris
  • 4½ dl vand
  • salt
  • 2-3 skiver citron
  • Drys: 1-2 forårsløg

  1. Tø kyllingeleveren op, dup den tør, og skær stykkerne midtover. Drys med rigeligt peber.
  2. Vikl et stykke skinke omkring hvert stykke kyllingelever.
  3. Sæt dem på spid sammen med store stykker peberfrugt og cherrytomater.
  4. Steg spiddene i ovnen ved 210 grader i ca. 20 min.
  5. Kog imens ris med vand, salt og citron i 12 min. Fjern citronskiverne, og lad risene trække i endnu 12 min.
  6. Servér spiddene med ris, og drys med snittede forårsløg.