opskrift på drømmekage

Lagkagehusets drømmekage

Vi elsker drømmekagen fra Lagkagehuset, som er meget bedre end den, vi selv bager. Af opskriften bliver en stor bradepande drømmekage, og dermed kage til mange. Det gør bestemt ikke noget!

1 bradepande, ca. 30 stykker)

Total:55 minutter

Ingredienser

  • 375 g blødt smør
  • 375 g sukker
  • 8 æg
  • 475 g mel
  • 2 tsk. bagepulver
  • Korn af 2 vaniljestænger
  • 1,5 dl kærnemælk
  • 100 g kokosmel
  • Topping:
  • ¾ dl vand
  • 1½ tsk. Nescafé
  • 150 g smør
  • 150 g kokosmel
  • 300 g brun farin
  • 75 g sirup

Sådan bager du Lagkagehusets drømmekage

  1. 1. Tænd ovnen på 180 grader.
  2. 2. Rør smør og sukker godt sammen. Tilsæt æggene et ad gangen, mens der røres. Bland hvedemel med bagepulver og vaniljekorn, og rør i dejen. Vend til sidst kærnemælk og kokosmel i.
  3. 3. Fordel dejen i en bradepande, ca. 25 x 35 cm, beklædt med bagepapir. Bag kagen i 35-40 min.
  4. 4. Varm vandet i en gryde, og opløs nescaféen heri. Tilsæt resten af ingredienserne, og rør godt sammen over svag varme. Fordel massen over kagen, og bag kagen i yderligere ca. 8 min.