Lækker kanelkage med chokolade og kaffeglasur
Opskrift på verdens bedste kanelkage med mørk chokolade og kaffeglasur. Den er god, tung og krydret. Se her, hvordan du bager den lækre kanelkage:
8-10 personer
Ingredienser
- 150 g smør
- 400 g sukker
- ½ l kærnemælk
- 400 g hvedemel
- 75 g hakket mørk chokolade
- 2 spsk. stødt kanel
- 2 tsk. natron
- Glasur:
- 50 g blødt smør
- 250 g flormelis
- 2 tsk. vaniljesukker
- ½ dl god stærk friskbrygget kaffe
- 1 spsk. kakao
Sådan bager du kanelkage
- Smelt smørret. Rør smør og sukker sammenmed en håndmixer. Kom kærnemælk i. Tilsæthvedemel, chokolade, kanel og natron. Rørdejen sammen.
- Kom dejen i en bradepande 22 x 32 cm foretmed bagepapir.
- Bag kagen ca. 50 min. ved 175 gr. på andennederste ovnribbe. Stik et spyd i kagen, er der rådej på, skal den bage lidt længere. Afkøl kagen.
- Rør glasuren sammen, til den er helt jævn, ogfordel den over kagen.
De bedste opskrifter på snitter
-
Hindbærsnitter med kokos
-
Blåbærsnitter med mandler og hvid chokolade
-
Nat og dag snitter med havtorn
-
Citronsnitter med mandler
-
Jordbærsnitter med peanuts
-
Sådan bager du sommerens lækreste hybensnitter
-
Supernemme kokossnitter med syltetøj
-
Makronsnitter med blåbær
-
Mini-hindbærsnitter
-
Blåbærsnitter
-
Hindbærsnitter med ølandshvedemel
-
Lækre og nemme makronsnitter