Kanelkage opskrift

Lækker kanelkage med chokolade og kaffeglasur

Opskrift på verdens bedste kanelkage med mørk chokolade og kaffeglasur. Den er god, tung og krydret. Se her, hvordan du bager den lækre kanelkage:

8-10 personer

Ingredienser

  • 150 g smør
  • 400 g sukker
  • ½ l kærnemælk
  • 400 g hvedemel
  • 75 g hakket mørk chokolade
  • 2 spsk. stødt kanel
  • 2 tsk. natron
  • Glasur:
  • 50 g blødt smør
  • 250 g flormelis
  • 2 tsk. vaniljesukker
  • ½ dl god stærk friskbrygget kaffe
  • 1 spsk. kakao

Sådan bager du kanelkage

  1. Smelt smørret. Rør smør og sukker sammenmed en håndmixer. Kom kærnemælk i. Tilsæthvedemel, chokolade, kanel og natron. Rørdejen sammen.
  2. Kom dejen i en bradepande 22 x 32 cm foretmed bagepapir.
  3. Bag kagen ca. 50 min. ved 175 gr. på andennederste ovnribbe. Stik et spyd i kagen, er der rådej på, skal den bage lidt længere. Afkøl kagen.
  4. Rør glasuren sammen, til den er helt jævn, ogfordel den over kagen.