Lækker rabarbertrifli

Lækker rabarbertrifli

Nyd de spæde rabarber med råcreme ogknuste makroner.

4 personer

Ingredienser

  • 4-500 g rensede rabarberstilke i små stykker
  • 125 g sukker
  • nogle skiver frisk ingefær
  • 15-20 makroner
  • lidt hakket chokolade
  • Creme:
  • 4 pasteuriserede æggeblommer (2 bægre)
  • 3 spsk. sukker
  • 2½ dl piskefløde
  • lidt vaniljesukker

  1. Bland frugt, sukker og ingefær i et lilleovnfast fad. Dæk med folie, og stil det ien 150 gr. varm ovn, til frugten safter, ogsukkeret er smeltet. Lad kompotten kølehelt af.
  2. Pisk æggeblommer og sukker hvide ogluftige. Pisk fløden stiv, og bland den medvanilje og æggesnaps.
  3. Fordel kompot, makroner og creme iportionsglas, og drys med lidt hakket chokolade.