Opskrift på filotærter

Lækkerier til picnickurven på 10 minutter

Næringsindhold

  • Energi pr. person:
    505 Kcal
  • Fedt:
    21 %
  • Protein:
    23 %
  • Kulhydrat:
    56 %

4

Ingredienser

  • 4 plader filodej
  • 300 g kogte kartofler
  • 300 g spinat
  • 1 hakket løg
  • 3 æg
  • salt, peber
  • 125 g cheasy revet ost
  • salat
  • 300 g groft brød.

Sådan gør du

  1. Skær hver plade filodej i fire firkanter og læg dem forskudt oven på hinanden, så det danner et stjernemønster. Læg dejen i en smurt ovnfast skål med lav kant.
  2. Skær kartoflerne i tern.
  3. Damp spinat og hakket løg, til spinaten falder sammen og hæld væden fra.
  4. Bland spinat, løg og kartoffeltern og fordel fyldet i de fire filotærtebunde.
  5. Pisk æg, salt og peber sammen og hæld det over spinaten.
  6. Drys med ost og bag tærterne ved 200 grader nederst i ovnen i ca. 25 minutter.
  7. Servér dem lune med salat og brød.