Lækre chokoladehjerter med smørcreme
Vi bager en saftig intens chokoladekage i hjerteforme og dekorerer med en smørcreme.
CHOKOLADEHJERTER MED SMØRCREME
Tid: ca. 30 min. plus bage- og hviletid
(14 stk.)
Chokoladehjerter:
75 g smør
300 g sukker
3 æg
300 g hvedemel
50 g kakaopulver
1 tsk. bagepulver
1½ tsk. natron
½ tsk. vaniljesukker
2 dl kærnemælk
Smørcreme:
200 g blødt smør
100 g flormelis
2. Pisk smør med sukker. Tilsæt æggene et ad gangen. Bland hvedemel med kakaopulver, bagepulver, natron og vaniljesukker. Kom melblandingen i dejen skiftevis med kærnemælk.
3. Fyld hjerteformene to tredjedele op med dej, og bag kagerne i ca. 20 min. Mærk efter med en kødnål, om kagerne er bagt. Hænger der dej ved, bages de lidt længere tid. Afkøl kagerne på en bagerist.
4. Rør smør med flormelis til en creme. Fyld cremen i en sprøjtepose med stor stjernetylle, og sprøjt smørcremen ud på kagerne.
► SE OGSÅ: Gammeldags pæretærte
► SE OGSÅ: Små fine blåbær-mazariner
► SE OGSÅ: 4 lækre kager med karamel