Lammekrone opskrift

Lammekrone med stegte grøntsager

4

Ingredienser

  • 12 lammekroner
  • 2 spsk grovkornet sennep
  • 4 spsk hyldeblomstsaft.
  • Grøntsager:
  • 1 aubergine i skiver
  • 1 courgetter i skiver
  • 1 gul courgette i skiver
  • lidt olie til stegning
  • 1 lille radicchio
  • 1 bdt bredbladet persille
  • saft fra 1 citron
  • salt og peber.

Sådan gør du

  1. Rør sennep og hyldeblomstsaft sammen, smør det på lammekronerne og lad dem trække i køleskabet en time. Læg dem derefter i et ildfast fad og steg i ovnen ved 200 grader i 15 minutter.
  2. Steg imens auberginer og courgetter i lidt olie, tag panden af varmen og bland med radicchio, persille og citronsaft, smag til med salt og peber.
  3. Servér lammekronerne med de stegte grøntsager og evt. kartofler.

Lammekrone opskrift

„Lækker mad med to af mine favoritråvarer: lam og auberginer”