Lasagneplader med bagte cherrytomater
Server dine pastaplader på en helt ny måde.
Næringsindhold
- Energi pr. person:530 Kcal
- Fedt:28 %
- Protein:17 %
- Kulhydrat:55 %
4
Ingredienser
- 500 g cherrytomater på gren
- 75 g pancetta i tynde skiver
- 375 g friske lasagneplader
- 1 spsk olivenolie
- 1 spsk balsamico
- 125 g ricotta
- salt, peber
- oregano eller basilikum
- 200 g groft filonebrød
Sådan gør du:
- Sæt ovnen på 225°. Læg tomater og pancetta på en plade med bagepapir, og giv begge dele 8-10 minutter i ovnen, til pancettaen er sprød, og tomaterne begynder at safte. Riv lasagnepladerne i grove stykker. Kog, afdryp, og vend dem med olie og balsamico. Server med de bagte tomater, pancetta og ricotta samt oregano.