Lasagneplader med tomater

Lasagneplader med bagte cherrytomater

Server dine pastaplader på en helt ny måde.

Næringsindhold

  • Energi pr. person:
    530 Kcal
  • Fedt:
    28 %
  • Protein:
    17 %
  • Kulhydrat:
    55 %

4

Ingredienser

  • 500 g cherrytomater på gren
  • 75 g pancetta i tynde skiver
  • 375 g friske lasagneplader
  • 1 spsk olivenolie
  • 1 spsk balsamico
  • 125 g ricotta
  • salt, peber
  • oregano eller basilikum
  • 200 g groft filonebrød

Sådan gør du:

  1. Sæt ovnen på 225°. Læg tomater og pancetta på en plade med bagepapir, og giv begge dele 8-10 minutter i ovnen, til pancettaen er sprød, og tomaterne begynder at safte. Riv lasagnepladerne i grove stykker. Kog, afdryp, og vend dem med olie og balsamico. Server med de bagte tomater, pancetta og ricotta samt oregano.