Letsaltet rødfisk med sauce verte

Letsaltet rødfisk med sauce verte

4 personer

Ingredienser

  • 4 rødfiskefileter ca. 150 g stk.
  • 1 spsk. sydesalt
  • citronsaft
  • peber
  • Sauce verte:
  • (4-6 pers.)
  • 1 dl god mayonnaise
  • 150 g cremefraiche 9 %
  • 2 spsk. finthakket dild
  • 2 spsk. finthakket kørvel (kan udelades)
  • 1 spsk. finthakket persille
  • 1 spsk. finthakket, dampet spinat
  • 1 fed finthakket hvidløg
  • estragoneddike
  • sydesalt og peber
  • Tilbehør:
  • brød og dampede sukkerærter

  1. Læg fiskefileterne i et fad,drys med salt, og lad fiskentrække 2 timer i køleskab.
  2. Læg fileterne på bagepapirpå en bageplade. Dryp med citronsaft,og krydr med peber.Stil fisken i ovnen ved 200 gr.på midterste ovnribbe i 5-8 min.
  3. Rør mayonnaise og cremefraichemed krydderurterne.Smag til med eddike, salt ogpeber.