4 personer

Ingredienser

  • 2 stk. frisk laks (ikke frossen)
  • 1 agurk
  • 2 avocado
  • salt og peber
  • ½ tsk. friskrevet citronskal
  • 1 lille skalotteløg, finthakket
  • olie
  • 1 pk. ferskrøget laks i skiver
  • Tilbehør
  • spæde salater vendt i olivenolie med lidt citronsaft

  1. Skær skindet af den friske laks, og fjern den brune stribe i kødet under skindet. Skær fiskekødet i små tern. Flæk den vaskede agurk, fjern kernerne, og skær resten i små tern.
  2. Skær avocadokødet i små tern, og bland fisk, agurk og avocado med salt, peber, citronskal og løg.
  3. Beklæd 4 små oliesmurte forme (kopper, glas el.lign.) med lakseskiver, og fyld op med det øvrige fyld, tryk det godt sammen. Stil formene på køl, til de skal bruges.