Linsesalat med and, rødbede og citronmayo

Linsesalat med and, rødbede og citronmayo

Du kan også bruge ris eller quinoa som base i salaten.

Linsesalat med and, rødbede og citronmayo

Tid: ca. 40 min.

(4 pers.)

2 dl belugalinser

bouillon til kogning

1 fed hvidløg

2 æbler

2 stængler blegselleri

2 andebryststykker

salt og peber

1 spsk. olivenolie

Citronmayonnaise:

2 pasteuriserede æggeblommer

(1 bæger)

2 fed hvidløg

1 tsk. sennep

1 dl ekstra jomfruolivenolie

salt og peber

saft af ½ citron

Citronmarinerede rødbeder:

300 g rødbede

saft af 1 citron

2 spsk. olivenolie

salt og peber

1 bundt persille

1. Skyl, og kog linserne som angivet på emballagen i bouillon tilsat presset hvidløg. Afkøl linserne.

2. Skær æblerne i både og selleri i skiver. Vend æbler og selleri med linser.

TIP

Er du ikke til and, så server salaten med kylling i stedet.

► SE OGSÅ: Risotto med grønt citronsmør