Opskrift på løgpuré med fisk, løg og stegt kål

Løgpuré med fisk, løg og stegt kål

Løgpuréen smager fuldstændig fantastisk og er med sin store sødme også en glimrende måde at få sine børn til at spise nogle flere grøntsager.

4

Total:40 minutter

Ingredienser

  • 10 gule løg (zittaut-løg)
  • 25 g smør
  • 1 dl creme fraiche
  • salt og peber
  • 4 rødløg
  • 1 spidskål
  • 400 g fiskefilet
  • 50 g salat eller bredbladet persille til servering

Sådan laver du løgpuré med fisk

  1. Pil de gule løg og skær dem i strimler. Smelt smør på en pande og steg løgene bløde heri. Når løgene er helt bløde og begynder at karamellisere, tages de af varmen. Blend løg og creme fraiche til en grov puré ved at bruge en stavblender. Smag til med salt og peber.
  2. Skær rødløg og spidskål i mindre stykker og steg dem på panden. Drys med salt. Drys fiskefileterne med salt og peber og steg dem gyldne på panden.
  3. Servér fisken med de to slags løg og top med salat eller bredbladet persille.
  4. Se også opskrift på Salat med rødløg, kalvehjerte og aiolo.