Lun græskarsalat med persille

Lun græskarsalat med persille

Det behøver slet ikke at være besværligt at lave en smuk salat. Prøv dig frem med denne lækre en af slagsen.

Næringsindhold

  • Energi pr. person:
    167 Kcal
  • Fedt:
    40 %
  • Protein:
    15 %
  • Kulhydrat:
    45 %

4 personer

Ingredienser

  • 1 hokkaido
  • Olivenolie
  • Salt
  • 1 spsk. tahini
  • 1 spsk. citronsaft
  • 2-3 spsk. vand
  • 1 granatæble
  • 1 stort bundt persille

Sådan gør du

  1. Tænd ovnen på 200 grader.
  2. Skrub græskarret, og flæk det. Skrab kernerne ud med en ske og kassér dem. Skær græskarret i både.
  3. Bred dem ud på bagepapir på en bageplade, og bag dem i den varme ovn, til de er gyldne og møre, det tager cirka 25 minutter.
  4. Rør en dressing af tahini, citronsaft og vand.
  5. Skær granatæblet i kvarte, og vrik kernerne ud, og kassér alt det hvide.
  6. Vend de varme græskarbåde med grofthakket persille.
  7. Anrét det på et fad. Top med tahinidressing, granatæbler og ristet sesam og servér straks.