Lun græskarsalat med persille
Det behøver slet ikke at være besværligt at lave en smuk salat. Prøv dig frem med denne lækre en af slagsen.
Næringsindhold
- Energi pr. person:167 Kcal
- Fedt:40 %
- Protein:15 %
- Kulhydrat:45 %
4 personer
Ingredienser
- 1 hokkaido
- Olivenolie
- Salt
- 1 spsk. tahini
- 1 spsk. citronsaft
- 2-3 spsk. vand
- 1 granatæble
- 1 stort bundt persille
Sådan gør du
- Tænd ovnen på 200 grader.
- Skrub græskarret, og flæk det. Skrab kernerne ud med en ske og kassér dem. Skær græskarret i både.
- Bred dem ud på bagepapir på en bageplade, og bag dem i den varme ovn, til de er gyldne og møre, det tager cirka 25 minutter.
- Rør en dressing af tahini, citronsaft og vand.
- Skær granatæblet i kvarte, og vrik kernerne ud, og kassér alt det hvide.
- Vend de varme græskarbåde med grofthakket persille.
- Anrét det på et fad. Top med tahinidressing, granatæbler og ristet sesam og servér straks.