-
Mistede sin Game Boy: Ali fik tildelt støttepædagog på “Forræder”-slottet
-
“Forræder”-deltagere afslører: Vild timeløn
-
Deltagere revser “Forræder”-slottet: Så ulækkert er det
-
Nervesystemet på overarbejde: Jeg sked i bukserne
-
Fik særlig støtte fra Victor Lander: Sådan er forholdet i dag
-
Eva Jin: ”Jeg valgte at følge min mavefornemmelse, hvilket man aldrig skal gøre”
-
Efter voldsomt "Forræder"-exit: Blev grebet af psykolog
-
Ærlige Tine Aurvig-Huggenberger åbner op: Min søn sidder i fængsel
-
“Forræder” eller portvinsklub: Deltagerne drak fra morgenstunden
-
Det så du ikke i “Forræder”: Marie måtte trække sig
-
En clairvoyant forudså en stor ændring i Line Kirstens liv – og endte med at få ret
-
82 år, body age 65: Helge Adam Møller lever livet i overhalingsbanen

Lun porresalat med melon, æg og hytteost
Her får du masser af protein, der holder dig mæt længe
Næringsindhold
- Energi pr. person:500 Kcal
2
Ingredienser
- 3-4 porrer
- 1 fed hvidløg
- 2 spsk olivenolie
- 1 tsk revet frisk ingefær
- ½ tsk karry
- 1 knsp cayennepeber
- 1 æble
- 200 g netmelon
- 10 g mandler eller cashewnødder.
- 3 æg, kogt smilende
- 400 g hytteost, 1,5 %.
Sådan laver du lun porresalat:
- Snit porrerne i 1 cm tynde strimler. Rist dem i olie med hvidløg og ingefær. Tilsæt karry, cayennepeber og salt. Lad det simre ca. 10-15 min.
- Hak melon og æble i grove tern.
- Hak mandler og rist på tør pande
- Del æggene i kvarte.
- Anret salaten ved at lægge hytteosten i midten af et fad og porrerne rundt om. Drys med hakket melon og æble og pynt med æg og oliven.
- Prøv også estragontorsk på ristet rugbrød