Lun porresalat med melon, æg og hytteost
Her får du masser af protein, der holder dig mæt længe
Næringsindhold
- Energi pr. person:500 Kcal
2
Ingredienser
- 3-4 porrer
- 1 fed hvidløg
- 2 spsk olivenolie
- 1 tsk revet frisk ingefær
- ½ tsk karry
- 1 knsp cayennepeber
- 1 æble
- 200 g netmelon
- 10 g mandler eller cashewnødder.
- 3 æg, kogt smilende
- 400 g hytteost, 1,5 %.
Sådan laver du lun porresalat:
- Snit porrerne i 1 cm tynde strimler. Rist dem i olie med hvidløg og ingefær. Tilsæt karry, cayennepeber og salt. Lad det simre ca. 10-15 min.
- Hak melon og æble i grove tern.
- Hak mandler og rist på tør pande
- Del æggene i kvarte.
- Anret salaten ved at lægge hytteosten i midten af et fad og porrerne rundt om. Drys med hakket melon og æble og pynt med æg og oliven.
- Prøv også estragontorsk på ristet rugbrød