Lynstegt kylling med kiwifrugt og cashewnødder

Lynstegt kylling med kiwifrugt og cashewnødder

4 personer

Ingredienser

  • 500 g kyllingebrystfileter
  • 1 rød chili
  • 1 rød peberfrugt
  • 4 kiwifrugter
  • 2-3 spsk. olie
  • 1 fed finthakket hvidløg
  • 100 g bønnespirer
  • 2 spsk. hakket persille
  • 3 spsk. oyster sauce eller
  • sojasauce
  • 250 g æggenudler
  • 3 spsk. grofthakkede cashewnødder
  • salt, peber

  1. Skær kyllingebrystfileterne i 1cm tykke skiver. Rens chilien forstilk og kerner, og hak den fint.Skær peberfrugten i små tern,skræl kiwifrugterne, og skærdem i tern.
  2. Varm en wok eller stegepandeop med olien. Steg kyllingestykkerne,til de er gyldneog gennemstegte. Tag dem frapanden. Steg hvidløg, chili ogrød peber i to min. Kom kylling,bønnespirer, persille og oystersauce på panden, og kog detkort op.
  3. Kog æggenudlerne efteranvisningen på emballagen.Afdryp dem i en sigte. Vendæggenudlerne i kyllingeblandingen.Fordel cashewnødderog kiwifrugttern over. Smag tilmed salt og peber