Lynstegt oksekød med grøntsager
Lækker og hurtig hverdagsret.
4 personer
Ingredienser
- Arbejdstid: 15 min.
- Stegetid: ca. 12 min.
- 400 g oksekød (i strimler, af f.eks. oksetyksteg)
- 1 pose wokgrøntsager (fra frost, 500 g)
- 2 spsk. olie
- 3 spsk. østersovs (eller sojasovs)
- 1 dl vand
- salt og peber
- Tilbehør: kogte ris
- Varm en wok eller stegegryde op med 1 spsk. olie. Steg kødet, til det er brunt. Tag det op.
- Aftør wokken, og kom 1 spsk. olie i. Steg grøntsagerne direkte fra frost i ca. 5 min.
- Kom kødet tilbage i wokken. Tilsæt østerssovs og vand, og kog sammen i et par min. Smag til med salt og peber.
- Servér retten med ris.