Lynstegt oksekød med grøntsager

Lynstegt oksekød med grøntsager

Lækker og hurtig hverdagsret.

4 personer

Ingredienser

  • Arbejdstid: 15 min.
  • Stegetid: ca. 12 min.
  • 400 g oksekød (i strimler, af f.eks. oksetyksteg)
  • 1 pose wokgrøntsager (fra frost, 500 g)
  • 2 spsk. olie
  • 3 spsk. østersovs (eller sojasovs)
  • 1 dl vand
  • salt og peber
  • Tilbehør: kogte ris

  1. Varm en wok eller stegegryde op med 1 spsk. olie. Steg kødet, til det er brunt. Tag det op.
  2. Aftør wokken, og kom 1 spsk. olie i. Steg grøntsagerne direkte fra frost i ca. 5 min.
  3. Kom kødet tilbage i wokken. Tilsæt østerssovs og vand, og kog sammen i et par min. Smag til med salt og peber.
  4. Servér retten med ris.