Lynstegt spidskål med kylling, gulerødder og soja

Lynstegt spidskål med kylling, gulerødder og soja

Har du aldrig smagt stegt spidskål med honning, har du en oplevelse til gode. Her i en variant med kylling, gulerødder og soja. Få opskriften her.

Lynstegt spidskål med kylling til 4 personer

Total:40 minutter

Ingredienser

  • Lynstegt spidskål med kylling, gulerødder og soja
  • Arbejdstid: 30 min.
  • Stegetid: 10 min.
  • 400 g kyllingeinderfilet eller 2 kyllingebryster (strimler)
  • 4 tsk olie, evt. sesamolie
  • evt. 2 fed hvidløg (knust)
  • 1 spidskål (strimler)
  • 4 gulerødder (strimler)
  • friskkværnet peber
  • ca. 2 spsk sojasovs
  • 2 spsk citronsaft
  • 2 tsk flydende honning eller sukker
  • Tilbehør:
  • brød, kogte kartofler eller ris

Sådan laver du lynstegt spidskål med kylling, gulerødder og soja

  1. 1. Snit grønsagerne og varm en wok eller tykbundet, høj pande godt op.
  2. 2. Hæld olie i og brun kyllingekødet under omrøring i et par minutter. Tilsæt kål og gulerødder og steg dem under omrøring i 3-4 min., til de er sprøde.
  3. 3. Tilsæt sojasovs, rørt med honning eller sukker, citronsaft og friskkværnet peber. Varm kort igennem. Smag til med soja og peber.
  4. 4. Servér retten frisklavet med brød, kartofler eller ris til.