6 skønne retter med karry
Stærke karryretter er gode i efteråret, når forkølelsen ligger på lur. Få inspiration til efterårsmiddagen i denne karrykogebog.
Karry er den eksotiske krydderiblanding, som bruges i helt traditionelle, danske retter som boller i karry, kalvekød i karry, suppe, sovs og meget, meget mere.
Om karry er mild eller stærk afhænger af blandingen, for karry er sammensat af op til 20 forskellige krydderier. En almindelig blanding kan bestå af kardemomme, kanel, nellike, koriander, spidskommen, ingefær, muskat, peber og gurkemeje, men en stærkere blanding er tilsat cayennepeber og chili. Lav evt. din egen blanding, som stødes eller pureres i morter eller blender.
Her byder vi på:
♥
Boller i karry
♥
Kalvekød i karry
♥
Karrysuppe med kylling
♥
Kalvekød i grønt med karrysovs
♥
Wokret med svinekød og karry
♥
Kyllingesalat med karry
► PRØV OGSÅ: Kylling i karry på fitliving.dk
► PRØV OGSÅ: Rodfrugtsuppe med karry & kokos på fitliving.dk