Marcipankager med skovbær

Marcipankager med skovbær

Nemme små kager meden mild mandelsmag– også børnenes favorit.

12 stk.

Ingredienser

  • Arbejdstid: 25 min.
  • Bagetid: 25 min.
  • Ikke fryse-egnet
  • Dej:
  • 75 g smør
  • 50 g sukker
  • 150 g marcipan
  • 2 æg
  • 250 g hvedemel
  • 1 1/2 tsk bagepulver
  • 1 1/2 dl mælk
  • Fyld:
  • 250 g frosne skovbær (4 dl)
  • 1 spsk kartoffelmel
  • 1 spsk sukker
  • 50 g mandelflager

  1. Pisk smør og sukkersammen og tilsæt revetmarcipan og æg. Sigtmel og bagepulver sammenog rør det i dejensammen med mælk.
  2. Fordel dejen i 12 smurtemuffinsforme. Vend defrosne bær sammenmed kartoffelmel ogsukker og fordel dempå den rå dej.
  3. Drys medmandelflager og bagkagerne midt i ovnenved 200 grader i ca. 25min.