Marcipankager med skovbær
Nemme små kager meden mild mandelsmag– også børnenes favorit.
12 stk.
Ingredienser
- Arbejdstid: 25 min.
- Bagetid: 25 min.
- Ikke fryse-egnet
- Dej:
- 75 g smør
- 50 g sukker
- 150 g marcipan
- 2 æg
- 250 g hvedemel
- 1 1/2 tsk bagepulver
- 1 1/2 dl mælk
- Fyld:
- 250 g frosne skovbær (4 dl)
- 1 spsk kartoffelmel
- 1 spsk sukker
- 50 g mandelflager
- Pisk smør og sukkersammen og tilsæt revetmarcipan og æg. Sigtmel og bagepulver sammenog rør det i dejensammen med mælk.
- Fordel dejen i 12 smurtemuffinsforme. Vend defrosne bær sammenmed kartoffelmel ogsukker og fordel dempå den rå dej.
- Drys medmandelflager og bagkagerne midt i ovnenved 200 grader i ca. 25min.