Marcipanstjerner med abrikos og likør

Marcipanstjerner med abrikos og likør

Skøn julekonfekt: Lækre julestjerner af marcipan! Antallet afhænger af udstiksformensstørrelse, så jo mindre udstiksform, joflere stykker lækker konfekt bliver deraf portionen.

Ca. 15 stk.

Ingredienser

  • 5 store soltørrede abrikoser
  • 100 g rå marcipan
  • 1 tsk Grand Marnier (eller appelsinlikør)
  • Overtræk:
  • 125 g smeltet mørk, lys eller hvid chokolade
  • Pynt:
  • tørrede blomster eller andet kagepynt

  1. Hak abrikoserne og ælt dem med marcipan og likør. Rul abrikosmarcipanen ud mellem 2 stykker bagepapir i ca 1,5 cm’s tykkelse.
  2. Udstik marcipanen med en stjerne- eller hjerteform – efter ønske. Pensl konfektstykkerne med den smeltede chokolade og drys med den valgte pynt.