Marcipanstykker med appelsin og karamelchokolade
Konfekt med marcipan er en selvfølge når det er jul! Disse små marcipanstykker med appelsin og karamelchokolade ser fine ud og smager himmelsk.
15 stk.
Ingredienser
- 2 tsk. usprøjtet appelsinskal
- 2 spsk. Cointreau eller friskpresset appelsinsaft
- 200 g marcipan
- 200 g hvide chokoladeknapper med karamel
- 50 g mørk chokolade
Sådan gør du:
- Ælt appelsinskal, Cointreau og marcipan sammen. Lad det hvile ½ min.
- Udrul til en 15 cm lang pølse. Form pølsen til en rektangel. Skær i 2 cm skiver.
- Overtræk stykkerne med smeltet hvid chokolade med karamel. Stil dem på plastfilm.
- Lad chokoladen stivne. Pynt med striber af smeltet mørk chokolade. Lad den mørke chokolade stivne.
Julens dejligste opskrifter
-
Sådan får du sværen på flæskestegen sprød
-
12 gode tip: Sådan laver du den bedste risengrød
-
5 lækre opskrifter: Sådan laver du nemt hvid gløgg
-
Jødekager: Den bedste opskrift
-
Hjemmelavede klejner: Farmors bedste opskrift
-
Blomsterbergs brunkager
-
Fedtebrød med romglasur
-
Test dig selv: Hvilken julesmåkage er du?
-
Julens varme drikke: Hvid gløgg med lakrids, romtoddy & julekaffe
-
Opskrift på de lækreste julefrikadeller
-
Vaniljekranse fra Den Gamle By
-
Klassisk ribbensteg med sprød svær
-
Julefrokost: Moderne opskrifter med et strejf af traditioner
-
Sådan finder du gaven til hende, der har alt