Marinerede rejer
Lækker salat med rejer, fennikel, rødløg og appelsin - brug de lækre marinerede rejer som taps, forret eller let frokost med et godt brød til.
(4-6 personer)
Ingredienser
- Arbejdstid: 20 min.
- Ikke fryse-egnet
- 1 frisk chili
- 1 fed hvidløg
- 2-3 spsk citronsaft
- 3 spsk olie
- 300 g rejer
- 1 fennikelknold
- 1 rødløg
- 1-2 appelsiner
- salt
- Fjern frø og mellemvægge på chilien og hak den fint. Rørdet sammen med knust hvidløg, citronsaft, olie og lidt salt.Vend rejerne i.
- Rens fennikelknolden og pil rødløget. Snitdem i papirtynde strimler – brug gerne et rivejern og venddem sammen med rejerne.
- Skær skrællen af appelsinen ogskær frugtkødet i både. Vend dem i salaten og server medbrød.