Marinerede rejer

Marinerede rejer

Lækker salat med rejer, fennikel, rødløg og appelsin - brug de lækre marinerede rejer som taps, forret eller let frokost med et godt brød til.

(4-6 personer)

Ingredienser

  • Arbejdstid: 20 min.
  • Ikke fryse-egnet
  • 1 frisk chili
  • 1 fed hvidløg
  • 2-3 spsk citronsaft
  • 3 spsk olie
  • 300 g rejer
  • 1 fennikelknold
  • 1 rødløg
  • 1-2 appelsiner
  • salt

  1. Fjern frø og mellemvægge på chilien og hak den fint. Rørdet sammen med knust hvidløg, citronsaft, olie og lidt salt.Vend rejerne i.
  2. Rens fennikelknolden og pil rødløget. Snitdem i papirtynde strimler – brug gerne et rivejern og venddem sammen med rejerne.
  3. Skær skrællen af appelsinen ogskær frugtkødet i både. Vend dem i salaten og server medbrød.