Opskrift på grillet marineret lam og salat

Marineret lam og salat - på grill

Næringsindhold

  • Energi pr. person:
    431 Kcal
  • Fedt:
    20 %
  • Protein:
    30 %
  • Kulhydrat:
    50 %

4

Total:30 minutter

Ingredienser

  • 600 g lammetykstegsfilet eller lammefilet
  • 2 rosmarinkviste
  • 2-3 fed hvidløg
  • salt, peber.
  • 2 røde peberfrugter
  • 1 aubergine
  • 1 squash
  • 1-2 spsk olivenolie til pensling.
  • Rucola.
  • 300 g brød.

Sådan gør du

  1. Rul kødet i hakket rosmarin og hvidløg og krydr med salt og peber. Lad kødet trække mindst 30 min. og grill det 10-15 min. i alt afhængig af tykkelse.
  2. Halvér peberfrugterne, fjern kernerne og grill dem på skindsiden, til det er mørkt og bobler op. Afkøl en anelse og træk skindet af.
  3. Skær aubergine og squash i skiver, pensl med olivenolie og grill dem på begge sider. Drys de grillede grøntsager med rucola og servér til skiver af lam sammen med brød.

TIP

De grillede grøntsager smager forrygende både kolde og varme.