Mexicansk farsbrød med avocadosalat
(4 personer)
Ingredienser
- Arbejdstid: 25 min.
- Bagetid: 25 min.
- Farsbrødene er fryse-egnede
- Ingredienser:
- 400 g hakket oksekød
- 1 tsk salt
- 1 æg
- 1 løg (finthakket)
- 2-3 fed hvidløg (finthakket)
- 3-4 spsk groft majsmel (polenta) eller durummel
- 1 glas tacosovs (stærk eller mild)
- Avocadosalat:
- 2 modne avocadoer
- 250 g cherrytomater (halve)
- 125 g majskerner
- 1 lille rødløg (fintsnittet)
- 1 frisk chili (finthakket)
- 1-2 spsk limesaft
- 1-2 spsk olivenolie
- salt
- frisk koriander
- Tilbehør:
- 4 tortillaer
- Tænd ovnen på 200 grader. Ælt kødet sammen medsalt og rør de øvrigeingredienser i – dog kun halvdelen af tacosovsen.
- Form farsen til 4 små farsbrød og lægdem i en bradepande med bagepapir. Fordel resten af sovsen over dem og bag dem i ovneni ca. 25 min.
- Avocadosalat: Skær avocadokødet i skiver eller tern. Vend det sammen med cherrytomater,majskerner, fintsnittet rødløg, chili,limesaft og olivenolie.
- Krydr med salt og drys med friske korianderblade.Anret det på de lune tortillaer.