Nem mexicansk suppe med majs
En krydret mexicansk suppe til en kold dag - få opskriften her.
4 personer
Ingredienser
- 400 g hakket oksekød, 10-12 % fedt
- 2 løg
- 2 gulerødder
- 1 spsk. olie
- 1-2 fed hvidløg
- 1 l hønsebouillon
- 1 ds. flåede, hakkede tomater
- 70 g tomatkoncentrat
- 200 g majskerner
- 2 tsk. Chili Spicemix fra Santa Maria-serien
- 2 spsk. hakket persille
- salt, peber
- Tilbehør:
- groft hvedebrød
Sådan laver du mexicansk suppe
- Hak løgene, og skær gulerødderne i små tern. Varm olien op i en gryde.
- Svits kød, løg og gulerødder, til kødet har skiftet farve. Kom hvidløg i, og svits det kort med.
- Tilsæt de øvrige ingredienser, og kog op.
- Lad suppen snurre under låg i ca. 15 min. Smag til med salt og peber.