Mexicansk suppe med majs

Nem mexicansk suppe med majs

En krydret mexicansk suppe til en kold dag - få opskriften her.

4 personer

Ingredienser

  • 400 g hakket oksekød, 10-12 % fedt
  • 2 løg
  • 2 gulerødder
  • 1 spsk. olie
  • 1-2 fed hvidløg
  • 1 l hønsebouillon
  • 1 ds. flåede, hakkede tomater
  • 70 g tomatkoncentrat
  • 200 g majskerner
  • 2 tsk. Chili Spicemix fra Santa Maria-serien
  • 2 spsk. hakket persille
  • salt, peber
  • Tilbehør:
  • groft hvedebrød

Sådan laver du mexicansk suppe

  1. Hak løgene, og skær gulerødderne i små tern. Varm olien op i en gryde.
  2. Svits kød, løg og gulerødder, til kødet har skiftet farve. Kom hvidløg i, og svits det kort med.
  3. Tilsæt de øvrige ingredienser, og kog op.
  4. Lad suppen snurre under låg i ca. 15 min. Smag til med salt og peber.