Middagssalat med grillstegt kyllingebryst og avocado

Middagssalat med grillstegt kyllingebryst og avocado

Få den bedste opskrift på en lækker salat med grillstegt kyllingebryst med avocado. Salaten er nem sommermad og passer perfekt til en varm dag. Se her, hvordan du laver den lækre salat med avocado og kylling:

2 personer

Total:30 minutter

Ingredienser

  • 2 stk. kyllingebryst
  • salt og peber
  • 1 spsk. olivenolie
  • 2 store skiver brød
  • 1 fed hvidløg
  • 1-2 hjertesalat (eller mini-romainesalat)
  • 1 moden avocado
  • 1 tsk. citronsaft
  • 8 små cocktailtomater
  • 1 spsk. saltede kapers
  • 12 sorte oliven
  • 1-2 spsk. hakket persille
  • 2 spsk. cremefraiche (eller piskefløde)
  • 2 spsk. olivenolie
  • 1-2 spsk. citronsaft

Sådan gør du

  1. Krydr kødet med salt og peber, og pensl det med olivenolie.
  2. Steg det på en varm grill eller grillpande i 5-6 min. på hver side. Læg kødet på en tallerken, og lad det hvile i 10 min.
  3. Steg brødet på grillen, gnid det med et overskåret fed hvidløg, og stænk det med olivenolie.
  4. Skyl og slyng salaten. Halvér avocadoen, og tag frugtkødet ud med en ske. Skær det i mindre stykker, og vend dem med citronsaft.
  5. Skyl tomaterne, og skær dem i halve. Skyl kapers fri for salt, og dryp af på køkkenrulle.
  6. Rør dressingen sammen, og smag til med salt og peber.
  7. Riv kyllingekød og brød i store stykker, og læg dem i en skål.
  8. Tilsæt grøntsager og dressing, og vend det sammen med let hånd.
  9. Anret salaten på to middagstallerkner, og drys med kapers, oliven og persille.