Mini-mokka-cheesecake

Mini-mokka-cheesecake

12 stk.

Ingredienser

  • Arbejdstid: 20 min.
  • Bagetid: 20 min.
  • Fryse-egnet
  • (12 stk.)
  • 125 g digestivekiks el. lign.
  • 30 g smør
  • 250 g flødeost
  • 50 g sukker
  • 1 tsk vaniljesukker
  • 2 æg
  • ½ dl stærk kaffe/espresso
  • 1 dl cremefraiche

  1. Tænd ovnen på 150 grader. Knus kiksene og rør dem sammenmed smeltet smør.
  2. Pres kiksemassen ned i bunden af12 muffinforme – evt. foret med papirforme.
  3. Pisk flødeostsammen med sukker og vanilje og pisk æggene i ét ad gangen.
  4. Tilsæt kaffe og cremefraiche og fordel cremen i formene.Bag dem ca. 20 min. og lad dem afkøle. Nydes bedstkolde (fra køleskab).