Minipizzaer med skinke og champignon

Minipizzaer med skinke og champignon

(10-10 stk.)

Ingredienser

  • 25 g gær
  • 3 dl lunkent vand
  • 1 spsk. olie
  • 1 tsk. salt
  • 1 dl durumhvedemel
  • 2 dl fuldkornshvedemel
  • ca. 250 g hvedemel
  • Fyld:
  • 150 g skinke
  • 100 g champignoner i skiver
  • Desuden:
  • 1 dl tomatketchup eller tomatpuré
  • 100 g reven pizzamozzarellaost
  • 2-3 tsk. tørret oregano

  1. Udrør gæren i vandet. Tilsæt de øvrige ingredienser til dejen, og ælt den smidig. Stil dejen til hævning ca. 1 time.
  2. Tag dejen ud på bordet, og del den i 8-10 stykker. Rul dem til kugler, og tryk dem til 1 cm flade cirkler.
  3. Fordel dejcirklerne på bagepapir på en bageplade.
  4. Smør tomatketchup eller puré på. Fordel skinke i mindre tern og champignon i skiver over. Drys med ost og oregano.
  5. Bag pizzaerne ca. 18-20 min. ved 225gr. på midterste ovnribbe.