Minipizzaer med skinke og champignon
(10-10 stk.)
Ingredienser
- 25 g gær
- 3 dl lunkent vand
- 1 spsk. olie
- 1 tsk. salt
- 1 dl durumhvedemel
- 2 dl fuldkornshvedemel
- ca. 250 g hvedemel
- Fyld:
- 150 g skinke
- 100 g champignoner i skiver
- Desuden:
- 1 dl tomatketchup eller tomatpuré
- 100 g reven pizzamozzarellaost
- 2-3 tsk. tørret oregano
- Udrør gæren i vandet. Tilsæt de øvrige ingredienser til dejen, og ælt den smidig. Stil dejen til hævning ca. 1 time.
- Tag dejen ud på bordet, og del den i 8-10 stykker. Rul dem til kugler, og tryk dem til 1 cm flade cirkler.
- Fordel dejcirklerne på bagepapir på en bageplade.
- Smør tomatketchup eller puré på. Fordel skinke i mindre tern og champignon i skiver over. Drys med ost og oregano.
- Bag pizzaerne ca. 18-20 min. ved 225gr. på midterste ovnribbe.
De skønne opskrifter på pizza
-
Den bedste pizzadej
-
Grundopskrift på tomatsauce
-
Tapas-pizza
-
Superhurtig saml selv-pizza
-
Sensommerpizza med svampe
-
Pizza med spinat og chili
-
Pizza med skinke
-
Pizza med rødløg og blå ost
-
Pizza med oksekød og peberfrugt
-
Pizza med kikærter
-
Pizza med kartofler og parmaskinke
-
Pizza med kartoffel og rosmarin
-
Pizza med hvidløg og pesto
-
Pizza med hakket kød
-
Pizza med champignoner, artiskokker og parmesan
-
Pizza med bacon
-
Pizza med asparges
-
Pizza med tomat, basilikum og mozzarella
-
Kartoffelpizza
-
Kartoffelpizza med løg og oliven