Mørbrad med pesto opskrift

Mørbradbøffer med pasta og persillepesto

Lækker mørbrad med persillepesto - nemme mørbradbøffer med pasta, pesto og fennikel.

Mørbrad til 4 personer

Total:30 minutter

Ingredienser

  • 1 svinemørbrad, ca. 500 g
  • salt, peber
  • 2 spsk. olivenolie til stegning
  • Persillepesto:
  • 40 g persille
  • 40 g parmesanost
  • 40 g mandler
  • 1 spsk. klippet purløg
  • 1 fed hvidløg
  • 1 dl ekstra jomfruolivenolie
  • 2 tsk. æblecidereddike
  • ½ tsk. salt peber
  • Desuden:
  • 2 fennikler
  • 300 g pasta, f.eks. snoede bånd eller spaghetti
  • Tilbehør: tomatsalat med pinjekerner, forårsløg, spinat og oliven

Sådan laver du mørbradbøffer med pesto

  1. 1. Rens mørbraden for sener og hinder, og skær den i 2 cm tykke bøffer. Krydr med salt og peber. Varm olien på en pande. Brun mørbradbøfferne på begge sider, og steg dem 2-3 min. mere på hver side.
  2. 2. Skyl persillen grundigt. Kom den i en minihakker eller foodprocessor, og miks den sammen med de øvrige ingredienser. Miks, til pestoen er jævn og cremet.
  3. 3. Kog pastaen efter anvisning på emballagen. Rens fenniklerne, og skær dem i både. Kog dem med i pastavandet de sidste 5 min. af kogetiden. Server pasta og fennikler til mørbradbøfferne sammen med pestoen. Giv tomatsalat til.