Mørbrad & courgettesalat
Nem hverdag.
4
Ingredienser
- 1 lille afpudset mørbrad, ca. 300 g
- salt, peber
- timian,
- rosmarinolie til bruning
- ½ dl vand
- Salat:
- 1 lille courgette
- 200 g kogte grønne bønner
- 150 g hakkede tomater
- 1 potte frisk mynte
- frisk kørvel og persille
- 1 lille hakket rødløg
- Dressing:
- 1 spsk sennep
- 1 fed knust hvidløg
- 2 tsk honning
- 2 spsk lys vin-eddike
- 2 spsk olivenolie
- Sådan gør du: Dup kødet tørt, og drys salt og peber på. Brun det på alle sider. Dæmp varmen, hæld væde ved, og steg mørbraden i 7-8 minutter på hver side. Snit courgetterne, del bønnerne, og bland de to med de øvrige ingredienser. Pisk sennep, hvidløg, honning og vineddike sammen. Pisk olien i lidt efter lidt. Smag dressingen til, før den dryppes over salaten.
- ● ● ● Energi pr. person: 400 kcal, fedt 30%, protein 25%, kulhydrat 45%