Mørbrad & courgettesalat

Mørbrad & courgettesalat

Nem hverdag.

4

Ingredienser

  • 1 lille afpudset mørbrad, ca. 300 g
  • salt, peber
  • timian,
  • rosmarinolie til bruning
  • ½ dl vand
  • Salat:
  • 1 lille courgette
  • 200 g kogte grønne bønner
  • 150 g hakkede tomater
  • 1 potte frisk mynte
  • frisk kørvel og persille
  • 1 lille hakket rødløg
  • Dressing:
  • 1 spsk sennep
  • 1 fed knust hvidløg
  • 2 tsk honning
  • 2 spsk lys vin-eddike
  • 2 spsk olivenolie

  1. Sådan gør du: Dup kødet tørt, og drys salt og peber på. Brun det på alle sider. Dæmp varmen, hæld væde ved, og steg mørbraden i 7-8 minutter på hver side. Snit courgetterne, del bønnerne, og bland de to med de øvrige ingredienser. Pisk sennep, hvidløg, honning og vineddike sammen. Pisk olien i lidt efter lidt. Smag dressingen til, før den dryppes over salaten.
  2. ● ● ● Energi pr. person: 400 kcal, fedt 30%, protein 25%, kulhydrat 45%