Mørbrad med salat

Mørbrad & sprød salat

Få middag på spyd

4

Ingredienser

  • 1 afpudset mørbrad ca. 400 g
  • 2 spsk færdigkøbt rød dukkah (Mill & Morter)
  • salt, peber
  • olie til pensling
  • Salat:
  • ½ liter små blomkålsbuketter
  • 1 udkernet, rødt æble i tern
  • ½ fintsnittet spidskål
  • en god håndfuld ærter
  • 1 snittet rødløg
  • frisk mynte
  • Dressing:
  • 2 spsk olivenolie
  • 1 tsk sennep
  • 1 tsk honning
  • 3-4 spsk lys balsamico
  • 200 g groft brød

Sådan gør du:

  1. Skær mørbraden i store tern og vend dem med dukkah, salt og peber. Sæt kødet på spid, pensl dem med olie og steg dem i en stor pande eller over grillen. Steg dem i alt ca. 16 minutter og vend dem jævnligt. Bland alle ingredienser til salaten. Rør dressingen sammen og smag den til, før den vendes med salaten, der serveres til de stegte mørbradspid med brød.
  2. Energi pr. person: 380 kcal, fedt 30%, protein 32%, kulhydrat 38%