Mørbradspyd med raita
Servér mørbradspyd med raita, der er en frisk, indisk dressing med agurkestykker.
4 personer
Ingredienser
- Arbejdstid: 35 min.
- Stegetid: 20 min.
- 1 svinemørbrad (ca. 500 g)
- Marinade:
- 3 spsk. østerssovs (eller sojasovs)
- 1 fed hvidløg
- 1 spsk. olie
- 8 træspyd
- Desuden:
- 6 blommer
- 3 forårsløg
- Raita:
- 2 dl græsk yoghurt
- 1 dl agurk
- 2 spsk. rosiner
- 1 fed hvidløg
- ½ tsk. spidskommen
- salt og peber
- Tilbehør: naanbrød
- Afpuds mørbraden, og skær kødet i mindre terninger.
- Pisk østerssovs og presset hvidløg sammen, og vend kødet heri. Lad det trække i 10 min.
- Sæt kødet på spyddene.
- Læg spyddene på bagepapir på en bageplade. Steg dem ved 225 grader i ca. 20 min. Vend spyddene efter 10 min.
- Tjek, at kødet er gennemstegt.
- Skær blommerne i både, og snit forårsløgene.
- Raita:Rør græsk yoghurt, agurk i små terninger, rosiner, presset hvidløg, spidskommen, salt og peber sammen til raita.
- Servér spyddene sammen med blommer, forårsløg, raita og brød.