Opskrift på Mulligatawny suppe

Mulligatawny suppe

Næringsindhold

  • Energi pr. person:
    347 Kcal
  • Fedt:
    21 %
  • Protein:
    30 %
  • Kulhydrat:
    49 %

4

Ingredienser

  • 2 løg
  • 1 spsk karry paste f.eks. Tikka Masala
  • 1 lille dåse kokosmælk light
  • ½ dl basmatiris
  • 300 g kyllingefilet
  • 200 g skrællet gulerod
  • 2 dåser cherrytomater
  • 7 dl hønsebouillon
  • salt, peber
  • 4 små fuldkornsnaanbrød, 230 g.

Sådan gør du

  1. Hak løgene og svits dem i karry og 1 spsk kokosmælk. Tilsæt resten af kokosmælken, ris, kyllingefilet i små tern, gulerod i små tern, tomater og bouillon og lad suppen simre i 12 minutter. Smag til med salt og peber og servér med lunt naanbrød.