Müslibar to go

Nem snack: Müslibar to go

Gode til madpakken, som snack på farten eller til den evige eftermiddagssult.

Müslibar to go

Ca. 16 stk.

Tid: ca. 20 min. plus bagetid (ca. 16 stk.)

200 g nødder, f.eks. mandler, hasselnødder, cashewnødder og pistacienødder

100 g knækkede hvedekerner

50 g knækkede rugkerner

200 g frø, f.eks. solsikkefrø, hørfrø, græskarkerner, sesamfrø

120 g tørrede frugter, f.eks. figner, dadler, abrikoser

75 g brun farin

75 g honning

75 g peanutbutter

1 stort æg

1. Tænd ovnen på 175 grader.

2. Hak nødderne, og bland dem med hvedekerner, rugkerner og de forskellige frø. Hak de tørrede frugter.

3. Kom brun farin og honning i en gryde, og smelt ved svag varme. Hæld massen i en skål. Tilsæt peanutbutter og ægget.

4. Vend nødder, kerner, frø og tørrede frugter godt rundt i massen.

5. Pres blandingen ud i en ildfast form, ca. 22 x 28 cm, foret med bagepapir. Bag massen i ovnen i ca. 20 min. Afkøl i formen, inden den skæres ud.


► SE OGSÅ: Nødde-drømmekage

► SE OGSÅ: Nøddekage med nougatmousse

► SE OGSÅ: Saftig mandelkage (Kage uden mel!)