Myntemarinerede frugter med marengs

Myntemarinerede frugter med marengs

(4 personer)

Ingredienser

  • Sværhedsgrad: Middel
  • Tidsforbrug: 1½ time, heraf arbejdstid: 45 min.
  • 250 g jordbær
  • 3 kiwifrugter
  • 1⁄2 ananas
  • 2 ferskner
  • 75 g ribs
  • Lage:
  • 2 dl sukker
  • 3 dl vand
  • 1 vaniljestang
  • 4 spsk. citronsaft
  • 4-5 myntekviste
  • Marengs:
  • 2 æggehvider
  • 100 g sukker
  • evt. grøn bolsjefarve
  • Tilbehør:
  • flødeskum

  1. Kog sukkerlagen sammen5 min. Afkøl den, og fjern vaniljestangog myntekviste.
  2. Skærfrugten ud i mindre stykker ogfordel dem i portionsglas. Vendribs i. Hæld lagen over frugten.
  3. Pisk æggehviderne stive.Pisk halvdelen af sukkeret i tilsej marengs. Vend resten afsukkeret i. Farv evt. med bolsjefarve.
  4. Kom marengsen i ensprøjtepose med stjernetylle,og lav 25 toppe på bagepapiraf marengsen.
  5. Bag dem ved125 gr. i ca. 50 min. Afkøl demi den slukkede ovn.
  6. Server frugten med marengs til.