Nem æbleflæsk

Nem æbleflæsk

Få en skøn opskrift på nem æbleflæsk, der passer perfekt til julefrokost eller aftensmad. Se her, hvordan du laver æbleflæsk - på den nemme måde! Her får du opskriften på nem og lækker æbleflæsk, der er perfekt på det lune julefrokostbord eller som nem aftensmad en travl dag i december.

4-6 personer

Ingredienser

  • 12-18 (½ cm tykke) skiver svinebryst, koge-eller stegestykke
  • 1 spsk. friskhakket rosmarin eller persille
  • salt og peber
  • 4-5 syrlige æbler, gerne rød Cox orange
  • evt. lidt sukker
  • timian eller persille
  • sennep og rugbrød

Sådan gør du:

  1. Dup flæskeskiverne tørre med køkkenrulle. Krydr med rosmarin, salt og peber.
  2. Varm panden op ved god varme. Brun skiverne 1 min. på hver side.
  3. Skru ned til middelvarme, vend skiverne jævnligt, til de er gyldne og sprøde. Læg skiverne på køkkenrulle.
  4. Rens æblerne og skær dem uskrællede i tern. Steg æbleternene møre i lidt af stegefedtet.
  5. Smag evt. til med lidt sukker.
  6. Fordel flæsk og æbleblanding på et fad, og pynt med timian.