Nem æbleflæsk
Få en skøn opskrift på nem æbleflæsk, der passer perfekt til julefrokost eller aftensmad. Se her, hvordan du laver æbleflæsk - på den nemme måde! Her får du opskriften på nem og lækker æbleflæsk, der er perfekt på det lune julefrokostbord eller som nem aftensmad en travl dag i december.
4-6 personer
Ingredienser
- 12-18 (½ cm tykke) skiver svinebryst, koge-eller stegestykke
- 1 spsk. friskhakket rosmarin eller persille
- salt og peber
- 4-5 syrlige æbler, gerne rød Cox orange
- evt. lidt sukker
- timian eller persille
- sennep og rugbrød
Sådan gør du:
- Dup flæskeskiverne tørre med køkkenrulle. Krydr med rosmarin, salt og peber.
- Varm panden op ved god varme. Brun skiverne 1 min. på hver side.
- Skru ned til middelvarme, vend skiverne jævnligt, til de er gyldne og sprøde. Læg skiverne på køkkenrulle.
- Rens æblerne og skær dem uskrællede i tern. Steg æbleternene møre i lidt af stegefedtet.
- Smag evt. til med lidt sukker.
- Fordel flæsk og æbleblanding på et fad, og pynt med timian.
Julens dejligste opskrifter
-
Sådan får du sværen på flæskestegen sprød
-
12 gode tip: Sådan laver du den bedste risengrød
-
5 lækre opskrifter: Sådan laver du nemt hvid gløgg
-
Jødekager: Den bedste opskrift
-
Hjemmelavede klejner: Farmors bedste opskrift
-
Blomsterbergs brunkager
-
Fedtebrød med romglasur
-
Test dig selv: Hvilken julesmåkage er du?
-
Julens varme drikke: Hvid gløgg med lakrids, romtoddy & julekaffe
-
Opskrift på de lækreste julefrikadeller
-
Vaniljekranse fra Den Gamle By
-
Klassisk ribbensteg med sprød svær
-
Julefrokost: Moderne opskrifter med et strejf af traditioner
-
Sådan finder du gaven til hende, der har alt