Omelet med skinke og spinat
Lav en nem omelet med skinke, gedeost og spinat, og server den med godt brød til. Så lover vi der er ingen der går sultne i seng..
OMELET MED SKINKE, GEDEOST OG SPINAT
Prøv den bagte omelet med parmaskinke, gedeost og babyspinat. Det er nem hverdagsmad og den smager også godt i en kold udgave lagt imellem brødskiver som en sandwich.
Tid: ca. 20 minutter plus bagning.
(4 pers.)
6 æg
2 spsk. cremefraiche
salt og peber
1 løg
1 spsk. olivenolie
100 g babyspinat
70 g parmaskinke, skåret i tern
100 g gedeost, skåret i tern
Tilbehør: groft brød
1. Tænd ovnen på 180 grader.
2. Pisk æg sammen med cremefraiche, salt og peber. Hak løget.
3. Varm olien på en stegepande, som kan tåle at komme i ovnen. Steg løget et par minutter. Tilsæt spinat, og lad den falde sammen. Tag panden af varmen, og fordel skinke og gedeost jævnt på panden. Hæld æggemassen over, og stil panden i ovnen i ca. 20 minutter, indtil æggemassen har sat sig, og omeletten er gylden. Server med rugbrød.